Fólia típusok

Információ a választható autófóliákról

Többféle fóliát használunk attól függően, hogy milyen célra lesz, illetve milyen szín autóra. 2D autófólia, Oracle fólia, nyomtatott fólia. Több színben kaphatók. A típus melletti számot kérjük ne vegye figyelembe, az nekünk szolgál információval. Minden fóliánk vízálló, laminált, kétrétegű, kivéve a vágott sima Oracle fóliák, azok önmagukban is vízállóak. Autómosóba vihető. Azonban ahhoz, hogy megállapítsuk az adott autóhoz melyik fólia passzol, az alábbi információk nyújtanak segítséget:

1) Ha fehér az autód, vagy nagyon világos színű

ÁTLÁTSZÓ FÓLIA, LÁTHATÓ KÖRVONAL NÉLKÜL

Válaszd az átlátszó fóliát fehér autóra. Ennek előnye, hogy átlátszó fóliára nyomtatjuk magát a mintát, így nincs semmilyen háttérszín, hanem az autód színét veszi fel maga a fólia.  Mivel az autód színe fehér, ezért a fehér szín lesz a háttérszín, semmilyen látható körvonal nincs, csak átlátszó. Fontos, hogy a nyomda fehér színt nem tud előállítani, így amennyiben olyan matricát választasz, amiben van fehér szín, az minden esetben átlátszó lesz, (vagyis fehér autód esetén a fehér autód színe fog látszani alatta), Ha nagyon halvány színű az autód, akkor a fehér minták esetén ezt a halvány színt veszi fel a matrica. Erre kérjük vásárlás előtt figyelj.

autómatrica fólia típusok

2) Ha fekete, vagy nagyon sötét színű az autód

FEHÉR FÓLIA, LÁTHATÓ FEHÉR KÖRVONALLAL

Válaszd a "fehér fólia, sötét autókra" opciót. Ez esetben a matrica háttere fehér lesz, mind a fehér részek, mind pedig a körvonal tekintetében (pár mm-es). Ha valami feltűnőre vágysz és szereted a kontrasztos megoldásokat, pl fekete, piros, autód van, akkor ez egy látványos eleme lehet az autódnak. Amennyiben nagyon sötét színű az autó, akkor csak ezt a megoldást ajánljuk.

fehér autómatrica fólia

3) Ha színes az autód 

ÁTLÁTSZÓ FÓLIA, LÁTHATÓ KÖRVONAL NÉLKÜL, PRÉMIUM  * * *

Válaszd a legújabb technológiával előállított "átlátszó fólia, színes autókra" opciót. Ez esetben átlátszó fóliára nyomtatjuk a mintát, azonban egy új technológiának köszönhetően, a mintában található fehér részek fehérek is maradnak, lehet színes az autód. Ha látványos és kreatív, igazán egyedi megoldást keresel, akkor ennél eredetibbet nem is álmodhatnál! Nagyon sötét autók esetében (pl sötétkék, fekete) ezzel a megoldással kicsit sötétebb lesz a matrica, nem annyira színes, mint pl a fehér fólia esetében, minimálisan felveszi a matrica az autó színét nagyon sötét autó és nagyon világos színű autómatrica párosítása esetében.

átlátszó autómatrica fólia

4) Ha fekete vagy piros, vagy erős színű az autód 

FEKETE KÖRVONALÚ FÓLIA, LÁTHATÓ FEKETE KÖRVONALLAL, KITÖLTÉSSEL

Válaszd a "fekete körvonalas fólia" opciót. Ez esetben a matrica háttere fekete lesz, mind a fehér részek, mind pedig a körvonal tekintetében (pár mm-es), a választott mintán található fehér részek és a minta körvonala fekete színt kap. Ha valami feltűnőre vágysz és szereted a kontrasztos megoldásokat, pl fekete, piros, autód van. 

fekete autómatrica fólia