Milyen autómatricát válasszak?

Ismerkedsz a lehetőségekkel, de még nem tudtad eldönteni igazán milyen matrica illene az autódhoz? Azt sem tudod melyik részét matricázd fel?

Több megoldási is kínálunk Neked, matricáink minimum kettő, de általában három méretben és szettben is elérhetőek.

I. Ha csak szolid matricát keresel és csak autód egy bizonyos részét szeretnéd nem túl feltűnő módon, de csajosan felmatricázni akkor két lehetőséget kínálunk:

1) Választhatod a szettjeinket, melyek 70 x 45 cm illetve 60 x 90 cm-es felvivő lapon találhatóak, és több részből állnak, így kedved szerint variálhatod azokat. Ezek kisebb méretű matricák, szolid megoldást kínálnak.

2) Autódekorációnk közül a legkisebb méret az S-es méret szintén szolid megoldást kínál, mely matricák általában 1-2 részesek és akár az autód motorháztetőjére is teheted, vagy a tanksapka környékén, továbbá a visszapillantó tükör hátoldalára is.

autódekoráció a motorháztetőre

II. Ha vagány, feltűnő autómatricát szeretnél, akkor nem a méretben kell különösen gondolkodnod, hanem a színben és mintában. Matricáink között található a legextravagánsabb tigris az esőerdőben autódekorációnk, de akár esküvői valósághű virágmintás matricát is találsz kínálatunkban. Ezen kívül azt is el kell döntened, hogy kontrasztos, körvonalas matricát szeretnél e, ami megkülönbözteti a matricát az autód színétől, feltűnő autódekorációra vágysz, vagy beleolvadjon az autód háttérszínébe.

csajos matrica feltűnő autódekoráció